onsdag 24 juni 2009

3 days left.

Tre dagar kvar, sedan flyger jag iväg till Greken.<3 Har hållt på och ta fram det mesta som jag ska packa. Känner att jag behöver fixa allt det nu, så jag slipper stressa och glömma grejer. Ska snart hämta upp min resväska så jag kan packa ner det också.
På fredag kommer mina kära till mig för tapas och sangria, lite avsked sådär. Ska bli mysigt. Kanske vi skulle kunna sitta ute i parken om det är fint väder!

Nu ska jag fortsätta här. Ciao!

2 kommentarer:

daCarm sa...

Det var jättefina bilder (från den 22:a)! Och nu förstår jag vaffö du var trött på Skansen. Jag är så trött nu ... uscha, nu känns det inge roligt längre. Nu har jag jobbat klart. Ändå bra av mig att klara två veckor innan jag säckade ihop. Det hände igår - då ledsnade jag totalt, och idag har vatt ändå värre. Suck. Bara 7 veckor kvar då. Lycko dig som har så lååång tid med kärlek!!

Linda sa...

Jo, men jag tyckte ändå att det var mysigt i tisdags, sol, bra människor och trevligt! Men det är ju inte samma sak längre. Kanske man inte ska förvänta sig så jäkligt längre.. kanske bara va ist! Det beror ju på att vi är "gamla" och kanske egentligen borde göra nya saker för att få roligt.. förstår du?
Men längtar du redan tillbaka? Men ta med Micke till Kreta, JAAA! Ohh, så kul det skulle va!! Säg det till honom! :D
Men imorrn så ska vi ju ha mysigt min kära crååla! Tycker picknick med våran tapas och sangria, kanske i sätuna parken! PUSS!